Køb og salg af andelslejlighed

Salg af din andelslejlighed

Siden 1. januar 2016 har lejligheder skullet tilbydes foreningens venteliste. Bestyrelsens ventelisteudvalg har udarbejdet en vejledning til proceduren ved salg af lejlighed. Den kan downloades fra både administrationens og foreningens hjemmeside eller rekvireres ved at skrive til venteliste.estlandsgadekarreen@gmail.com Du skal forvente at der går omkring 2,5 måneder fra du opsiger din lejlighed hos administrationen til du får udbetalt pengene fra salget.

 

 

Venteliste

I januar 2016 genetablerede bestyrelsen foreningens ventelister ved salg af andelslejligheder. Vi har således en intern venteliste for andelshavere i foreningen og en ekstern liste, der åben for alle andre der henvender sig. Ved salg går opskrevne på den interne venteliste altid forud for personer på eksterne liste. Andelshavere bliver skrevet op på den interne liste i den rækkefølge de henvender sig.

Du skriver dig op ved at henvende dig til bestyrelsens ventelisteudvalg på venteliste.estlandsgadekarreen@gmail.com

Den eksterne venteliste er åben for opskrivning fra d. 25 Oktober 2022 til og med d. 15 November 2022. Ved opskrivning skal følgende information tages stilling til og sendes med

– Hvorvidt du vil være aktiv eller passiv på venteliste (modtage tilbud løbende)

– Fuldt navn og email-adresse, som bruges til at modtage information fra ventelisten

– Minimum og et maksimum for antal kvadratmeter der ønskes at være skrevet op til 

 

Dokumenter om salg og ventelister

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.